Konsmo Bedehus

NORMISJON

Konsmo Normisjon

Normisjon ønsker å se Jesus Kristus til nye generasjoner og folkeslag. Siden 1867 har Normisjon jobbet for å nå mennesker med evangeliet gjennom ord og handling både i Norge og internasjonalt.

 

Fellesskap

Normisjon ønsker å plante og bygge Jesus-sentrerte lokale fellesskap i Norge og internasjonalt.

Normisjon vil utføre sin tjeneste i nært samarbeid med andre. Vi oppmuntrer til lokalt samarbeid med Den norske kirke der det teologisk og strategisk ligger til rette for samarbeid.

I de fleste storbyene har Normisjon egne menighetsfellesskap. Normisjon driver også en utstrakt virksomhet på bedehus og i husfellesskap. Totalt har vi 950 voksenfellesskap, 600 Acta-lag og 270 samarbeidsmenigheter i Den norske kirke.

Vi anser Den norske kirke som vår viktigste samarbeidspartner.

 

Barn og unge

Barne- og ungdomsarbeidet blir drevet av Acta – barn og unge i Normisjon. Acta består først og fremst av over 600 lokale fellesskap med over 19 000 medlemmer rundt om i landet.

 

Misjon

Vi ønsker at flere skal bli kjent med Jesus og ønsker at våre fellesskap både nasjonalt og internasjonalt skal være preget av å nå nye med evangeliet.

Normisjon har et særlig hjerte for urfolk og minoritetsgrupper og har et utstrakt arbeid i Asia, Afrika, Midtøsten og Sør-Amerika. Normisjon samarbeider med en rekke nasjonale kirker og lokale partnere og har omlag 20 norske utsendinger og hundrevis av kortidsmisjonærer.

 

Gjenbruk og miljø

Normisjon er opptatt av å ta vare på skaperverket og driver gjennom Galleri Normisjon 9 gjenbruksbutikker rundt omkring i Norge. Alle butikkene drives på frivillig basis og overskuddet går tilbake til Normisjons arbeid lokalt og internasjonalt.

Kontaktpersoner

Kjell Olav Hæåk, leder
Terje Andersen, nestleder
Bjørg Hamran, sekretær
Erling Birkeland, kasserer
Gunnar Birkeland

Dagens bibelord fra bibel.no

  • Dagens bibelord 19. juni 2024

    Ordspråkene 4,20-27: 20 Min sønn, lytt når jeg taler, vend øret til mine ord! 21 Slipp dem aldri av syne, bevar dem dypt i ditt hjerte! 22 De er liv for den som finner dem, og gir hele kroppen helse. 23 Bevar ditt hjerte framfor alt du bevarer, for livet går ut fra det. 24 La aldri munnen tale falske ord, hold leppene borte fra svik! 25 Ha øynene rettet framover, fest blikket på det som ligger foran! 26 Gjør stien jevn der foten skal gå, da blir alle dine veier trygge. 27 Vik ikke av til høyre eller venstre, hold foten borte fra det onde!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.