Konsmo Bedehus

LYS OVER LAND

Med evangeliet til muslimene

Lys over land er en misjonsorganisasjon som driver misjonsarbeid i Senegal og India.

I Norge har organisasjonen reisevirksomhet med forkynnelse og informasjon om virksomheten flere steder i landet. 

I Konsmo har vi møteuker med besøk av forkynner to ganger i året. 

Kontaktpersoner

Reidar Vrålstad – 90897670
Inger-Alice Naley Ås – 99449390
Arnt Aril Vigmostad
Grete Løland
Olaug Nilsen

Dagens bibelord fra bibel.no

  • Dagens bibelord 21. mai 2024

    Johannes 16,5-11: 5 Nå går jeg til ham som har sendt meg, men ingen av dere spør: ‘Hvor går du?’ 6 For sorg har fylt hjertet deres fordi jeg har sagt dere dette. 7 Men jeg sier dere sannheten: Det er det beste for dere at jeg går bort. For dersom jeg ikke går bort, kommer ikke Talsmannen til dere. Men går jeg bort, kan jeg sende ham til dere. 8 Og når han kommer, skal han gå i rette med verden og vise den hva synd er, hva rettferdighet er, og hva dom er: 9 Synden er at de ikke tror på meg. 10 Rettferdigheten er at jeg går til Far, og dere ser meg ikke lenger. 11 Dommen er at denne verdens fyrste er dømt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.